Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2006 με τις ενεργιες του Γεωργιου Καυκαλα οπου και προεδρευει μεχρι σήμερα. Το σκοπευτηριο μικρο και ζεστο βρίκεται πανω απο το χωριο Φονές Αποκορωνου Χανίων και φιλοξενει 4 σταδια Πρακτικης σκοποβολής IPSC Ιατρείο Αναψυκτηριο , αιθουσα αναμονής, Γραμματεια και υπο κατασκευή βρίσκεται το κτίριο του Σταθερου στοχου 25m πυροβολων όπλων.
Οι αποθήκη οπλισμου και τα Γραφεία μας βρίσκοντε στην Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων.
Προσφατες διοργανώσεις του Συλλόγου μας ήταν η οργάνωση του Τελικού Κυπέλλου Κρήτης επιπεδου LII σε συνδιοργάνωση με το ΣΚΟΡΕ οπου και μας παραχώρησε το σκοπευτηριο του και στις 13.10.2013 στο σκοπευτηριο μας ο αγωνας εγκαινιων του σκοπευτηριου επιπεδου LI. Σε αυτους τους αγώνες αποδειξαμε οτι διαθετουμε μεράκι, ευρηματικότητα και όρεξη κανοντας κινησεις καινοτομίας στην διοργάση αγωνων για την Δ΄ Ζωνη.

logo_APOKORONA

Τα ενεργα μέλη του συλλόγου συμμετεχουν ενταντικά σε Αγώνες σταθερου και IPSC οχι μόνο στην Κρητη αλλα και ανα την Ελλαδα ακολουθοντας το πρωταθλημα οι μεγαλύτερες επιτυχιες μεχρι σήμερα ειναι οι κατακτηση του πρωταθλήματος Ελλαδος 2013 στην Κατηγορία Production Junior απο τον Καβρουδάκη Ιωσηφ και οι 2ερες θεσεις στην Revolver Classic απο τον Προεδρο Καυκαλα Γεώργιο και απο τον Παπαδοπετρακη Χρήστο αντιστοιχα.
Η εκπροσωπηση της Ελλαδος απο τους παραπάνω αθλητες στο Πανευρωπαικό 2013 στην Πορτογαλία οπου και εκει δώσανε βροντερό παρον με μεγάλη επιτυχια οπου ο Γεώργιος Καυκαλάς κατεκτησε την 23 θεση στην κατηγορία Revolver με ποσοστο 79% και η συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικης για ακομα μια φορα του αθλητη μας Παπαδοπετρακη Χρήστου στο Παγκοσμιο SHOTGUN IPSC στην Ουγγαρία το 2012 κατακτώντας ένα απο τα μεγαλύτερα ποσοστα της εθνικης μας στην κατηγορία OPEN με αποδοση 80% εναντι του πρωταθλητη Κοσμου.

Στοχος μας είναι να μεταφερουμε τις γνώσεις μας στους νέους ωστε να εξικοιωθούν με τα όπλα μαθαινοντας πάντα τον ασφαλή χειρισμο τους αλλα και η γνωση των αθληματων τις σκοποβολης που πολλα απο αυτα ίσως αγνοουν την υπαρξη τους. Εμεις απο την πλευρά μας κανουμε οτι καλύτερο περναει απο το χέρι μας ωστε οι νεοι και οχι μονο του Αποκορωνα να ερθουν κοντα μας ! Σας ευχαριστούμε μεχρι σήμερα για την υποστηριξει στο σύλλογο μας και δεσμευομαστε να γινόμαστε ολοενα και καλυτεροι !

Comments are closed.